BURRl ndahet nga gruaja në mes të dasmës,arsyeja e tij ka truIIosur të gjithë (Video)

  0
  375

  Një video me mesazh sensibilizues është bërë online. Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka ab surd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja revoItohet.

  I kërkon burrit që ajo të largohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.

  Nëna largohet! Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndalon muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e blejë nënën time?’’ Të gjithë të sho.kuar nuk u përgjigjen.

  Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I prekur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I puth këmbët dhe thotë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’

  Pas kësaj, burri I kërkon faIje të ftuarve dhe i lajmëron se do të n dahet nga gruaja e tij, para se të martohet. Më pas, ai jep mesazhin që p rek të gjithë për nënën. Për më shumë, ndiqeni në videon e dhënë më poshtë: