/BURRl nga Tirana kap gruan e tij poIice me DASHNORlN me presh në duar

BURRl nga Tirana kap gruan e tij poIice me DASHNORlN me presh në duar

Trad hëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie.

Ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.

Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të po licisë që kanë një marrëdhënie të fshehtë jashtëmartesore.

Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga fanpage-i “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së pol icisë që e ka zënë mat gruan e tij me kolegun e punës.

Me sa duket Ministria e Brendshme nuk i trajnon shumë mirë pol icët.

I bëjmë thirrje Ministrit të Brendshëm, Drejtorit të Përgjithshëm të Po licisë t’i trajnojnë pak më mirë këta po
licët.

Se jo vetëm që nuk dinë të kur v uk dinë as të fshehin gjurmët.

Të shënosh emrin e da shnorit si emër gruaje “Klodiana” dhe prapë të të kapë burri në fl agrancë, imagjinoni ç’mund t’ju bëjë kri mineli këtyre”, ka shkruar administratori/ja e “Lolitës”.