/BURRl nga Tirana kontroIIon teIefonin e gruas,i ikën TRURl nga mesazhet që Iexon…

BURRl nga Tirana kontroIIon teIefonin e gruas,i ikën TRURl nga mesazhet që Iexon…

Privatësia është e nevojshme dhe për ta ruajtur atë, ndonjëherë është mirë që të fshihen mesazhet sepse dashje pa dashje telefoni ynë mund të përfundojë në duart e dikujt tjetër.

Kjo ka ndodhur me një burrë e grua në Tiranë.

Burrit i është sosur durimi me të shoqen, kur ka lexuar mesazhet e saj me mikeshën dhe pIanet e së ardhmes.

Nuk dihet se ç’ka ndodhur mes çiftit pas mesazheve të mëposhtme, por është e sigurt se gjërat mes tyre nuk janë aspak mirë….