/BURRl vendos kamera në shtëpi për të parë gruan e tij, ja çfarë sheh! (VIDEO)

BURRl vendos kamera në shtëpi për të parë gruan e tij, ja çfarë sheh! (VIDEO)

Ekzistojnë disa situata kur një personi i epet mundësia të bëjë diçka që nuk është domosdoshmërish i obliguar.

Por ka edhe raste kur prania e tundimit është lehtësisht e arritshme, dhe mund të shkaktojë të dridhura tek një person, dhe të humbas kontrollin duke u dhënë në diçka që është e ndaluar.

Një video e publikuar në mediet sociale po bën gjiron e botës, ku një mjeshtër i televizorëve ballafaqohet me një situatë të pakëndshme,

kur një kliente e cila nuk është edhe aq e mbuluar e fton në shtëpi për t’i rregulluar televizorin. Ndiqeni videon më poshtë.

https://youtube.com/watch?v=WEgol8UstaY%3Ffeature%3Doembed