Lajme

Çίfti nis të bëjë Sεκs në tαksi, Shikοni çfarë bën shοferi… (VIDEO)

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.

Ai iu përgjigj një telefonate të një çi fti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.

Ndiqni videon më poshtë.Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.

Ai iu përgjigj një telefonate të një çifti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.