Çυdira shqiptare! Rezideηca Ιυksoze në ρeriferi të Tiranës, iΙυstrohet si fshαt tίpik shqiptar (Foto)

Çudirat duket se nuk kanë të sosur në tekstet me të cilat mësojnë fëmijët në Shqipëri.

E radhës vjen nga libri i historisë së klasës së katërt. Bëhet fjalë për një pasazh që flet për fshatin.

“Fshati është vërtet i bukur dhe atje jetohet mirë”, thuhet në tekst mes të tjerash, ndërsa si shembull i fshatit me foto paraqitet … rezidenca luksoze “ROLLING HILLS”.

Komentet pas publikimit të rastit në rrjetet sociale kanë qenë të shumta.

Blogeri Oltion Kadaifciu, i cili ka publikuar dhe përmbajtjen e librit të hisotrisë shkruan:

“Nga libri i historise se klases se katert duket se ka ardh prap koha per ate barsaleten e kohes se diktatures ku femijet pasi degjonin per bukurine e Shqiperise socialiste donin te shkonin e jetonin atje”.

Ndërkohë, gazetari Ermal Mulosmani shkruan: Ohhh, çfarë perle! Historia e Shqipërisë, libri shkollor, klasa e katërt,

për të ilustruar gjendjen e fshatrave të Shqipërisë paska marrë një “shembull tipik” fshati, atë të Rolling Hill!!!Posted onCategoriesLajmeEdit”Çυdira shqiptare! Rezideηca Ιυksoze në ρeriferi të Tiranës, iΙυstrohet si fshαt tίpik shqiptar (Foto)”

“Krγem marrëd hëηie që nαtën e ρarë, por më b. ëri atë që s’më shkοi kυrrë në meηdje”

Një djalë i ka rrëfyer psikologes së “The Sun” hallin e madh që e shqetëson. Pas një lidhjeje të shkurtër me kolegen e punës disa vite më të vogël, ajo e braktis krejt papritur.

Më gjerë ai rrëfenE dashur psikologe Deidre, unë kam nevojë për një këshillë.

Para një muaji u lidha me një kolegen time e cila kishte ardhur për praktikë. Unë jam 26 vjeç ndërsa ajo vetëm 17.

Që në fillim që erdhi më pëlqeu shumë dhe e ftova për të ngrenë diçka.

Atë natë ndodhi fiks ashtu siç unë doja… pasi hëngrëm përfunduam duke bërë seks në shtëpinë time.

Por pas një muaji ajo krejt papritur më la. Nuk më përgjigjet më në telefon, nuk më hap më mesazhet dhe në zyrë më flet shumë ftohtë.

Unë jam i dashuruar pas saj dhe nuk e di se si duhet të sillem për ta fituar pas.

Edhe lidhja ime e mëparshme përfundoi në të njëjtën mënyrë, dhe kjo më bën shumë pësimit”.

Përgjigjja e psikologes: Ndoshta ti ushtron shumë presion që në fillim. Herën tjetër kur të njohësh dikë, tento ta njohësh si njeri dhe jepi kohë të të njohë edhe ajo ty. Mos shko direkt tek seksi sepse kështu humb thelbin… marrëdhënien!”.