syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Çυdit kυksianja: Çdo natë bυrri po më bën dίçka që e dua “non stop”

Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer:“Unë kam burrin më të mirë në botë.

Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet sepse pa të nuk kam jetë.

Jam një zonjë kuksiane dhe jam e martuar prej 20 vitesh.Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur. 

Burri im është modeli i mashkullit që duhet ndjekur.Sepse lexoj këtu tek ju vetëm femra që ankohen për të dashurit dhe burrat e tyre,

por ka edhe meshkuj shqiptarë që janë shumë të dashur dhe të përkushtuar në familjet e tyre.

Madje çdo natë para gjumit ai më bën masazh në këmbë e shpinë,aq relaksues sa harroj gjitha punët e shtëpisë dhe streset e fëmijëve.

Por edhe unë nuk ja prish për asgjë dhe kemi gjetur të mesmen e artë perfekte.

Mendoj se komunikimi dhe toleranca janë çelesat e një martese të lumtur.

Mos u ndani vajza,jo me pengesën e parë.Familje krijo kushdo,por duhet punë dhe përkushtim për ta mbajtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *