Lajme

Çυdit kuksiαnja: Çdo natë bυrri po më bën dίçka që e dua “non stοp”…!!

Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer:“Unë kam burrin më të mirë në botë.Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë sh. ëndet sepse pa të nuk kam jetë.

Jam një zonjë kuksiane dhe jam e mar tuar prej 20 vitesh.Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur.

Burri im është modeli i mashkullit që duhet ndjekur.

Sepse lexoj këtu tek ju vetëm femra që ankohen për të dashurit dhe burrat e tyre,por ka edhe meshkuj shqiptarë që janë shumë të dashur dhe të përkushtuar në familjet e tyre.

Madje çdo natë para gjumit ai më bën masazh në këmbë e shpinë,aq relaksues sa harroj gjitha punët e shtëpisë dhe s treset e fëmijëve.

Por edhe unë nuk ja prish për asgjë dhe kemi gjetur të mesmen