Ç meηdet pronαri i dyqanit në Tiranë, υajza me mb athje i υjedh…(VIDEO)

Një biznesmen nga Tirana për pak sa nuk u ka besuar syve kur është përb allur me një skenë mjaft të veçantë.

Ngjarja ka ndod hur disa ditë më parë pranë zonës së njohur si Ish-Ekspozita në Tiranë.

Ai zotëron një biznes në atë zonë dhe befas vuri re se i mungontë fshesa që zakonisht përdorte për…

SHIKO VIDEON