Ç.mendet konkurentja e x factor, gjysmë nu.do i suIet anëtarit të jurisë, reagimi i tij unik (Video)

0
329

Ne X factor USA publiku ka shp.ërthyer në të qeshura kur një vajze e quajtur Lorna Bliss ka dalë në skene gjysmë e zhv.eshur duke imituar Britney Spears…

Përveç këndimit te saj skandaIoz qe ka bere publikun te shpë.rthejnë në të qeshura ajo ka zbritur shkallet ne mënyre se.nsuale duhet thëne dhe me pas i është suIur njërit prej anëtareve të jurisë.

Pasi ka mbaruar pune me te parin ajo i është suIur mashkullit te dyte ne panel por ai ka ikur me shpejtësi duke i shpëtuar kështu femrës se “të.rbuar”.