/“Ç mendet” moderatori, i GRlS fustanin koIeges gjatë transmetimit live

“Ç mendet” moderatori, i GRlS fustanin koIeges gjatë transmetimit live

Emisionet televizive gjithnjë e më tepër sjellin elementë të ndryshëm për të tërhequr teleshikuesin, sidomos në një kohë të tillë kur internet është fuqizuar edhe më shumë. Ndaj, emisioneve u duhet që të shpikin situata të sikIetshme që tërheqin syrin dhe vëmendjen e personave që ndjekin televizionet.

Kështu, një moderator në Spanjë ka ngjallur reagime te miliona shikues, për faktin se gjatë transmetimit live ai i pr.et me gërshërë fustanin koleges. Juan y Medio po prezantonte shoun “Afternoon Her And Now” me kolegen e tij Eva Ruiz, kur befasoi të gjithë duke marrë gërshërët në dorë me të cilat filloi t’ia pr.es fustanin koleges simpatike.

Medio tha se ky veprim ishte si shenjë ha.kmarrje nga koleges, e cila muaj më parë i kishte pr.erë pantallonat në shenjë revoIte, pasi ai refuzoi të vallëzoi gjatë transmetimit live.