/C mendi rrjetin duke rr.ahur d.ashnoren e Nojes! Kush është 30-vjeçarja Margarita, dhe cfare i beri poIicia sot

C mendi rrjetin duke rr.ahur d.ashnoren e Nojes! Kush është 30-vjeçarja Margarita, dhe cfare i beri poIicia sot

Policia e Shkodrës ka ngitur tre ak.uza për 30-vjeçaren e cila kë.rcënoi, rr.ahu dhe i shpërndau videon në rrjetet sociale 22-vjeçares e cila i tregoi se kishte pasur marrëdh.ënie int.ime me të fejuarin e saj.

Në pr.anga është vënë Margerite Gjoni, e cila ak.uzohet se për veprat pe.nale “Ka.nosja”, “Dë.mtime të tjera me dashje” dhe “Ndërhyrja në të dhënat kopjuterike”.

Njoftimi i policisë: Shërbimet e Komisariatit të Policisë Shkodër, menjëherë pas marrjes së kallëzimit nga shtetasja B. RR., se shtetasja M.Gj.

30 vjeçe, banuese Shkodër, e kishte kër.cënuar, dhu.nuar, filmuar dhe i kishte shpërndarë në rrejtet sociale videon.

Menjëherë kanë bërë kapjen dhe arr.estimin në flagrancë të 30-vjeçares.

Arr.estimi i kësaj shtetaseje u bë pasi me datën 18.08.2020, ka kan.osur, rra.hur dhe me pas i ka shpërndarë videon në rrjetin socal instagram shtetases B. RR.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Shkodër për veprime të mëtejshme në ngarkim të shtetases M. Gj., për vep.rat penale “Kan.osja”, “Dë.mtime të tjera me dashje” dhe “Ndërhyrja në të dhënat kopjuterike”.