/Gazetari i bën pyetjen PlKANTE, VIP-at japin përgjigjet EPlKE,këto ushqime hanë para s…it

Gazetari i bën pyetjen PlKANTE, VIP-at japin përgjigjet EPlKE,këto ushqime hanë para s…it

Ç’a hani para se të kryeni marrëdhënie sek*uale? Ka qenë kjo pyetja e gazetarit të emisionit ‘STOP’ drejtuar VIP-ave shqiptarë.

Por Klintoni i pyeti ata me humor se çfarë konsumojnë para raportit intim…

Xhaklina Lektari: Tava me kos.

Ermal Mamaqi: Nuk është keq ajo që thua ti, tava me fërgesë, ama shumë i mirë është dhe suxhuku…

Fjodora Fjora: Qulla e gjyshit tim, ajo është me hudhra, nuk duhet të takosh njeri…

Egla Harxhi: I ha të gjitha ushqimet shqiptare, por për atë gjë nuk janë aq pikante ushqimet tona.

Videon e gjeni te linku më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=-PmDDZKvo20&feature=emb_err_watch_on_yt