Çfαrë sίkIeti: DjaIi i kαρ “mat” në dh. omën e gjυmit, ja reαgimi i gαzetares…!!

Në “Ftesë në 5”, di skutohej per momentet e sik letshme që lidhen me fëmijët, duke marrë parasysh këtu,

një përqafim apo një puthje në sy të tyre me partnerin/en, por edhe nëse ata i kapin ‘mat’ mund të themi në momente in time. 

Moderatorja Elona Duro, tha se djali i saj është ende i vogël e deri më tani nuk ka pasur të tilla sit uata.

Por nëse në një të ardhme do të nde shet me ndonjë episod të tillë, ajo do të përpiqet t’ia shpjegojë të gjithë gjënë.

“Nuk e di shyqyr zotit nuk e kemi as në dhomë, flemë në dhomë më vete.

Kam përshtypjen do ta përcjell në dhomën e vet. Nuk e kam menduar ndonjëherë, do t’i them është një përqafim shumë i dashur për mamin e babin.

Tek dhoma e prindërve gjithmonë përqafohemi. Kur të jesh dhe ti një ditë me princeshën tënde do të përqafohesh në dhomën e gjumit”, tha Elona.