“Çfarë DREQlN është ai rreth i zi në qiell”/ Të gjithë sytë lart,FENOMENl i rraIIë merr vëmendjen e njerëzve

  0
  242

  Në Kanada ka ndodhur një fenomen i ha bitshëm dhe i frlkshëm.

  Imazhet nga video e YouTube tregojnë një atmosferë të pazakontë të formuar në qiellin e atij vendi.

  Kalimtarët u tr onditën teksa e shihnin atë.

  Çfarë është?

  Nuk ka shpjegim për këtë, por çu ditërisht, në përshkrimin e kësaj përmbajtje në YouTube thuhet:

  Të gjithë semaforët ishin plotësisht të fikur dhe madje edhe në dyqane gjithçka elektrike nuk funksiononte”.

  Përdoruesit e tjerë besojnë se ishte prania e UFO-ve që ishin duke u përpjekur për të parë se çfarë ndodh në planetin Tokë.

  Megjithatë, njerëzit e tjerë mendojnë se është thjesht mjedisi i njëjtë që shkakton këtë fenomen.