/Çfarë duhet të BËNl para se të shkoni në dhomë, Iista për një s.. s të FUQlSHËM

Çfarë duhet të BËNl para se të shkoni në dhomë, Iista për një s.. s të FUQlSHËM

A e dini se ekziston një listë që duhet ndjekur para se të kryeni marrëdhënie s e ksuale? Lajmi vjen nga “Huff Post” e cila duke iu referuar nje eksperti s.e.ski, ka renditur gjërat që duhet të i bëni para se të kryeni marrëdhënie.

Fillimisht, rekomandohet nga ekspertët që të krijohet një tension para se të bëni s e ks, ju mund të flirtoni me partnerin tuaj apo edhe ta puthni në mëngjes, në mënyrë që të mendoj për ju gjatë ditës. Kështu, pas punës jo do keni një marrëdhënie me më shumë pasion.

Përgatitni masat mbrojtëse

Mbrojtja gjatë marrëdhënieve është tejet me rëndësi. Andaj, para se të hidheni në aksion, përgatitni masat mbrojtëse, edhe kjo e rekomanduar nga ekspertët.

Konsideroni edhe detajet e vogla

Ambienti se ku kryeni marrëdhënie është shumë i rëndësishëm. Andaj, ndonjëherë është mirë që nëse doni diçka të re në lidhjen tuaj të ndërroni ambient apo edhe ta bëni më romantike dhomën e gjumit tuaj.

Bëj diçka që ju bënë ju të ndjeheni më joshës

Të ndjeheni joshëse ndaj partnerit tuaj është komponent kyç që ndihmon në kënaqësi s e ksuale.

Prandaj, para se të kryeni marrëdhënie, bëni diçka që ju bënë të ndjeheni më joshëse dhe me më shumë vetëbesim.

Filloni me ngadalë

Kjo është diçka e madhe që duhet të mbahet mend.

Shumica e femrave ju nevojitet 20 minuta që trupi i tyre të përgatitet për s e ks. Prandaj duhet ta merrni shtruar.