/“ÇFARË ËSHTË AI RRETH I ZI NË QIELL”/ FENOMENl I PAZAKONTË MERR VËMENDJEN E NJERËZVE! (VIDEO)

“ÇFARË ËSHTË AI RRETH I ZI NË QIELL”/ FENOMENl I PAZAKONTË MERR VËMENDJEN E NJERËZVE! (VIDEO)

Në Kanada ka ndodhur një fenomen i habitshëm dhe i frikshëm.

Imazhet nga video e YouTube tregojnë një atmosferë të pazakontë të formuar në qiellin e atij vendi.

Kalimtarët u tronditën teksa e shihnin atë.

Çfarë është?

Nuk ka shpjegim për këtë, por çuditërisht, në përshkrimin e kësaj përmbajtje në YouTube thuhet:

Të gjithë semaforët ishin plotësisht të fikur dhe madje edhe në dyqane gjithçka elektrike nuk funksiononte”.

Përdoruesit e tjerë besojnë se ishte prania e UFO-ve që ishin duke u përpjekur për të parë se çfarë ndodh në planetin Tokë.

Megjithatë, njerëzit e tjerë mendojnë se është thjesht mjedisi i njëjtë që shkakton këtë fenomen.