/Çfarë na pret pas 25 prillit? Alfred Cako ben parashikimin e FRlKSHËM: Po përgatitet ky skenar i zi për tre muajt e ardhshëm, ja lëvizja që do bëjë Rama

Çfarë na pret pas 25 prillit? Alfred Cako ben parashikimin e FRlKSHËM: Po përgatitet ky skenar i zi për tre muajt e ardhshëm, ja lëvizja që do bëjë Rama

Teoricieni Alfred Cako ka parashikuar tr.az.ira nëse kryeministri Edi Rama merr një mandat të tretë. Cako shprehet se do të ketë reb.elime e pr.otesta masive te drejtuara nga dyshja Berisha-Meta, nëse Rama fiton zgjedhjet.

Postimi i Cakos

Skenari i Qeverise pas 25 prillit

Se pari, ky skenar eshte i lidhur me axhendat e Cabales si ne gjithe shtetet me kulture perendimore dhe Qeveria Shqiptare ne parim do pranoje axhenden e OBSh ku ne jemi te perfshire. Por mendoj se shkalla e intensitetit te zbatimit te skemave te Pl.andemise do te jete e ndryshme, ne varesi te ciles Qeveri qe do te jete ne Tirane. Mesazhet per kete jane dhene gjate fushates se PS dhe Opozites. Mos haroni qe egersia e zbatimit te urdhrave te OBSh keto 8 vjet do te percaktoje shkallen e egzistences dhe vazhdimesise se jetes shqiptareve dhe vu.a.jtjeve te tyre ne kete situate tm.e.rr.esisht te jashtezakonshme kur shume qeveri ja kane kaluar shf.a.rosjeve te Stalinit, Maos, Hitlerit. Ky qendrim ndaj urdhrave te OBSh prej dy qeverive te mundshme te ardhshme ne Shqiperi duhet te jete kriteri per ke duhet te votojme dhe jo kriteret e tjera subjektive te karakterit te Rames dhe katershes Berisha-Meta-Monika-Basha apo programeve te tyre. I kapim te dyja rastet e qeverisjeve dhe bejme nje analize hipotetike te shkurter.

Rama gjithe fushaten dha mesazhet se ai eshte i bindur 100% ndaj kerkesave me formale te OBSh me reklamat dhe fushaten, sidomos me mbylljen e daj ku pjesemaresit ne mitingun e PS

nga gjithe administrata qendrore e lokale e Bashkise ngjanin si personazhe sureale te ndinje filmi ho.rr.ir apo zo.m.bi qe sa here qe lideri i tyre ngrinte zerin ne menyre patetike, pavaresisht se thoshte dicka idiote per Zahon, fillonin duartrokitjet e pakuptimta frenetike.

Gjithashtu, disa deklarata nga ana e Rames flasin per nje sk.en.ar te zi ne 3 muajt e ardhshem ne sinkron me kerkesen e Merkel per lock.doën te ashper ne gjithe Evropen edhe disa muaj te tjere.

Kjo do te jete e t.me.r.rshme nese kete axhende e zbaton me eg.e.rsi Qeveria e ardhshme e socialisteve.

Sigurisht qe nese rivjen PS ne pusbtet me nje mandat te yrete do te kete .reb.elime e pr.ot.esta masive te drejtuara nga dyshja Berisha-Meta por

Rama ka garancine e mbeshtetjes nga forcat e Natos qe do te vijne ne Shqiperi ne dt.26 prill dhe vendosja e dates se zgjedhjeve me 25 prill nga PS nuk eshte rastesi por e mirkalkuluar me Cabalen duke marre parasysh rezistencen e Opozites, sidomos ne rast te ndonje rezultati rrote me rrote ose te manipuluar nga Qeveria.

Pra ardhja e PS do te thote vazhdimi i gj..obave per madke, mbyllja e bizneseve, vak.s.inim i eger me imp.onim e shtrengim.

Ne rast se ne pushtet vjen opozita e cila ka dhene gjate fushates mesazhe anti Plandemi, sigurisht qe nuk do te kete refuzim formal ndaj OBSh por axhenda e tyre nuk mund te zbatohet nga nacionalistat plot mekate me shqiptaret, treshja Berisha-Meta-Monika