syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Çfarë ndοdhi?! Stresi përfundon në spitaΙ

Mbas 34 vitesh Stresi ka marrë guximin dhe i është drejtuar doktorit për të bërë të gjitha analizat.

Këtë gjë e ka bërë me dije vetë reperi përmes një videoje të postuar në “Instagram” ku shihet teksa është duke bërë ekzaminimet e nevojshme.

Gjithashtu reperi u ka bërë thirrje të gjithë ndjekësve të tij që mos konsumojnë alkol dhe duhan.

“Sot mbas 34 viteve Dhe per here te pare mora iniciativen te shkoj tek nji nder doktorrat me Te mire ne londer , @drkristopapa , beme te gjitha analizat e pergjithshme .

Stop ???? Duhanit ???? Alkolit te tjerat I kemi si me lind sot”, shkruan Stresi.

Që prej protestave të bëra për Klodian Rashën, Stresi ka ikur në Londër aty ku dhe po punon për projektet e reja të cilat pritet ti publikojë së shpejti.

Projekti i fundit reperit me titull “Po foli i fundit” ka qenë para një muaji dhe ashtu si pritej të ndodhte ka rezultuar një sukses i vërtetë.

https://www.instagram.com/p/CSZEhATAI8B/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9421cae5-0ebc-4b89-8344-db0f295e943d&ig_mid=F74D1E10-4660-4663-AB0B-02E993A1EAAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *