/Çfarë po ndodh/ Gropa të mëdha hapen papritur në qytetet shqiptare

Çfarë po ndodh/ Gropa të mëdha hapen papritur në qytetet shqiptare

Gropë me thellësi prej 5-6 metra është hapur në oborrin e shtëpisë së familjes Aziroviq në Kumanovë. Gropa është me diametër prej rreth 60 centimetra.

Anëtarët e familjes Aziroviq frikësohen se vendi do të vazhdojë të fu ndo set dhe të bie shtëpia e tyre, ndërsa disa netë nuk kanë fjetur në shtëpinë e tyre.

Nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Kr  iza, pas kryerjes së inspektimeve, kanë konstatuar se bëhet fjalë për vend nëntokësor.

Nga koha e ish-Ushtrisë Nacionale të Jugosllavisë, që kanë çuar në vendbanimin hekurudhor “Pero Çiço”.

Përveç këtij rasti, hapje të çu ditsh me të gropave janë vërejtur edhe në Manastir.

Në rrjetet sociale janë shpërndarë fotografi të një grope e cila është paraqitur para një ndërtese banimi dhe është e gjerë rreth 1.5 metra.