/Çfarë po ndodh: Shoqërohet në poIici kryedaktori i gazetës “Koha Jonë”

Çfarë po ndodh: Shoqërohet në poIici kryedaktori i gazetës “Koha Jonë”

Shoqërohet nga policia kryeredaktori i gazetës “Koha Jonë”. Kështu deklaron botuesi Nikoll Lesi, i cili thotë se kryeredaktori është marrë me forcë nga forcat speciale të policisë.

Ai deklaron më tej se ka folur me drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit Ardi Veliu dhe i është thënë se ka qenë një gabim.

“Forcat speciale morën me forcë kryeredaktorin te rrugica e redaksisë. Fola me drejtorin e përgjithshëm të policisë Ardi Veliu, më tha se është gabim dhe po e lëshojnë”, është shprehur Lesi.

Protestuesit janë shpërndarë mbrëmjen e sotme në të gjitha rrugët e kryeqytetit, kryesisht në qendër, teksa policia iu ka shkuar nga pas dhe ka pasur dhjetëra shoqërime.