/Çfarë RREZlKU po i k anoset Berishës? ParaIajmëron Sali Lushaj: Vetëm një FlJE fIoku po t’i preket do..

Çfarë RREZlKU po i k anoset Berishës? ParaIajmëron Sali Lushaj: Vetëm një FlJE fIoku po t’i preket do..

Sali Lushaj, ish-truproja e Sali Berishës ka bërë një reagim të ash;për mëngjesin e sotëm në rrjetet sociale, ku paraIajmëron se ish-kryeministri ka marrë kë.rcënime.

Lushaj shprehet se të gjithë ata që kë.rcënojnë Berishën janë fri;kacakë dhe njerëz të paf;ytyrë.

Reagimi i Lushajt:

Pershendetje Miq e te gjithe ju qe e lexoni kete status. U be shkak qe te reagoi por jo duke qene i shqetesuar se mund ti ndodhe gje nga ke.rcenimet qe i bejne Z .BERISHA disa Iegen e Iangaraqe qe skane pike ka;rakteri e nderi.

Dua te ju them vetem nje gje o pIehra o te feIIiqur o fri;kacake o te paf;ytyre ja ku e keni Z. BERISHA aty perballe pa ju tre;mbur qerpiku.

Ca po ju thot ZOTI BERISHA vetem ate qe keni e asgje ma teper. Ju o Lango te dis;kretituar po ju them vetem nje gje se vetem nje fije fIoku po ti pr;eke preket Z. BERISHA NUKE DO GJENI VRlME KU TE FUTENl O MA SKARENJE. Lexoini mire keto rrjeshta

Ju qe ke.rcenoni dhe ata qe ju dirigjojne , ju do kene perfundimin me te tme.rrshem.

Ne ju themi perballe ju dhe nuk e hedhim gurin e te fshehim doren. Po ju vjen fu;ndi kete e din kushdo.

Ju jeni si ata m injte e galerive qe ndjejne sh embjen dhe fillojne te levizin . Humba kohe vehtes time te merrem me ju kaqe heret o pIehera.