/Çifti fiImohet duke kryer MAREDHENlE mes shkurreve në Shkumbin

Çifti fiImohet duke kryer MAREDHENlE mes shkurreve në Shkumbin

Është verë dhe temperaturat në maksimum. Shkumbini është një lumenjtë që frekuentohet për plazh, veçanërisht në aksin Elbasan-Librazhd ku uji është më i pastër. Ka edhe rërë, edhe gjelbërim, edhe int imitet. Është një mundësi e mirë për tu freskuar në këtë kohë.

Por jo vetëm kaq…

Ky peisazh i bukur është edhe një mundësi për të provuar kënaqësi në natyrë.
Dhe objektivit këtë radhë nuk i ka shpëtuar një çLft që duket se kanë qenë të përhumbur në botën e tyre.

Një grup të rinjsh „dja.llëzorë“ kanë mundur të shkrepin disa foto ndërsa ata po kr yenin ritin e dëshiruar. Dhe i kanë dërguar në redaksi duke i shoqëruar me disa fjalë si “nuk kanë t urp”, “Nuk kanë vend tjetër“ ,etj.

Ndërsa vetë me kërshëri kanë ndjekur të gjithë skenën.

Duke iu përmbajtur rregullave të etikës po shpërndajmë disa foto me kujdes. Por pri vacia është hapësira ku mbaron liria e tjetrit. Ndaj mos paragjykoni këto raste kur gjithçka ndodh larg syve të njerëzve fshehur në fëshfërimat e nënës natyrë./elbasannews