/Çifti i bardhë Iind fëmijën me ngj yrë/ Arsyja që jep bashkëshortja ka “truIIosur” një botë të tërë

Çifti i bardhë Iind fëmijën me ngj yrë/ Arsyja që jep bashkëshortja ka “truIIosur” një botë të tërë

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Valencia të Spanjës ku një grua 24-vjeçare, e bardhë, ka Iindur një f oshnje me ngjyrë.

Bashkëshorti i 24 vjeçares ishte po ashtu i bardhë dhe në momentin që pa djalin i ka kërkuar shpjegime gruas së tij.

“Nuk jam rr.acist për ngjyrën e fëmijës por ti me siguri me kë tr.adhëtuar” i tha ai.

Vajza 24-vjeçare i është përgjigjur se ajo nuk e ka tr.adhëtuar kurrë dhe fajin e kishte fakti që burri i saj pinte gjatë gjithë kohës kafe, shkruan Daily Mail.

Pas kësaj burri deklaroi se ndihet keq që e ak.uzoi gruan e tij dhe e beson atë pasi ajo e dashuron.

Dhe nuk do kërkojë t estim për babain e djalit të sapoIindur.