Çifti i pastrehë flinte në mes të rrugës me një dyshekë të pisët, por ja çfarë thotë një banor i lagjes për ta

    0
    433

    Një banor i cili e vuri re çiftin të pastrehë të detyruar të fle në një dyshek të pisët në “në një vend të keq”.

    Një banor i zonës tha: “Ata janë në një vend të tillë të keq në mes të rrugës ndaj dhe shkova t’i zgjoja dhe i thashë: ‘O shoku, po fle në një rrugë, shkon në një vend më të sigurt’.”

    Ai tha “Po, mirë” dhe u kthye përsëri për të fjetur. Më vjen keq për ta, ata janë në një vend të keq dhe të rrezikshëm për ata. Unë besoj se këta si çift janë të dy përdorues droge “.