syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Çiljeta e mbajti gjithmone të fshehtë, ja kush është i huaji me ng jyrë që bëri mama Çiljetën (FOTO)

Çiljeta Xhilaga u bë nënë për herë të parë në shkurt të vitit 2013.

Ajo solli në jetë një djalë, të cilin e quajti Fernando dhe sot është 7 vjeç.

Asnjëherë nuk u bë publik babai i djalit, për të cilin Çiljeta thoshte se nuk jeton në Shqipëri.

Më pas u fol se janë ndarë dhe këngëtarja nisi historinë e dashurisë me portierin Alban Hoxha.

Sot është imazhi që në portale flitet të jetë babait të Fernandos.

“Iconstyle” ka publikuar një fotografi të djalit me një burrë dhe një djalë tjetër.

Aty vihet re ngjashmëria e Fernandos me burrin, i cili dy shohet të jetë babai i tij.

Mirëpo këngëtarja nuk ka reaguar ende për këtë imazh dhe mbetet mi ster identiteti i tij i vërtetë