/ÇlFTl e bën në avion gjatë fIuturimit (Video)

ÇlFTl e bën në avion gjatë fIuturimit (Video)

Një çift i cili ishte nisur me avion për pushime, gjatë fluturimit ka filmuar një çift tjetër që ishte ulur 1 rresht mbrapa, të cilët filluan të kryenin marrëdhënie se.ksuale.

Videoja u postua në Twitter nga Kiley Tully e cila shkruan:

Nëna ime dhe babai u nisën për një udhëtim të qetë në Meksikë ndërkohë që më dërguan këtë.

Në video, çifti mbajnë një telefon dhe filmojnë palën prapa tyre. Nga pamjet e filmuara duket se asnjë nga pasagjerët e tjerë nuk e ka parë atë që po ndodh.

SHIKONI VIDEON KETU