/ÇlFTl e ‘bën’ në mes të urbanit, shoferi ndaIon dhe u bën gj ëmën

ÇlFTl e ‘bën’ në mes të urbanit, shoferi ndaIon dhe u bën gj ëmën

Një çift nuk është përmbajtur, duke iu dhënë njeri-tjetrit në një autobus urban.

Ngjarja raportohet se ka ndodhur në Itali.

Siç raporton “Il Messaggero”, ndodhia e pazakontë u shënua rreth orës 6:30 të dielën në mëngjes, në autobusin e linjës 280.

Një djalë nga Roma 17-vjeçar dhe një vajzë me origjinë sarde 28 vjeçe, e cila jeton në Romë, hipën në autobus pasi kishin kaluar një natë jashtë në klab.

Duke konsumuar aIkooI. Kështu, në mjetin e transportit urban, vendosën ta çonin argëtimin në një tjetër nivel…

Ndoshta autobusi nuk ishte shumë i mbushur me njerëz, e kjo ndoshta ka bërë që ata të humbnin kontrollin dhe duke kaluar në një marrëdhënie të plotë seks.uale, përpara udhëtarëve të tjerë.

Në atë pikë, shoferi ndaloi dhe lajmëroi karabinierët.

Efektivët, pasi mbërritën në vendngjarje, i ftuan të dy të mbledhin veten.

Ndaj çiftit ka nisur për procedim penal në gjendje të lirë për akte të tu.rpshme në publik.