/ÇlFTl e bën në taksi, reagimi i taksistit po ç mend rrjetin (VIDEO)

ÇlFTl e bën në taksi, reagimi i taksistit po ç mend rrjetin (VIDEO)

Kjo si tuate aspak e kën dshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.

Ai iu përgjigj një telefonate të një çif ti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.

Ndiqni videon më poshtë.Kjo si tuate aspak e kën dshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.

Ai iu përgjigj një telefonate të një çif ti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një sk enë të pa këndëshme në sendiljen e pasmë. Ndiqni videon më poshtë.