Lajme

“Çmεndet” Arjan Çani: Duhen vrαsje të tjera, s’mjafton ajo e Elbasanit

Gazetari Arjan Çani e konsideron normale ngritjen e grupeve për mbrojtjen e votes dhe vr.asjen e Elbasanit.

Madje, ai kërkon vr.asje të tjera. “Grupet për mbrojtjen e votës duken çmenduri. Në Shqipëri komisionerët janë bipartizanë.

Pse mos të ketë edhe të fortë nga të dyja palët? Edi Rama në 2013 me kë erdhi në pushtet?

Me të gjithë të fortët. Erdhën edhe në 21 janar këtu, rreth 200 vetë. Në Shqipëri ende nuk ka ardhur koha që zgjedhjet të bëhen pa të fortë.

O do t’i pranojmë ca gjëra, ose nuk i pranojmë fare. Në këtë vend, palët nuk pranojnë që vota të jetë e lirë.

Pak vrasje ka, duhet të kishte më shumë. Po s’e mbrojti policia votën nga tr.afikimi, kush duhet ta mbrojë?”, tha ai.