/“Ç’më duhet të punoj, kur fitoj milionat duke lypur”, e papritur, lypësi bën rrëfimin e pazakontë (Video)

“Ç’më duhet të punoj, kur fitoj milionat duke lypur”, e papritur, lypësi bën rrëfimin e pazakontë (Video)

Një burrë i pastrehë ka vendosur të rrëfehet për jetesën e tij dhe pretendon se fiton më shumë para duke lypur rrugëve, sesa pot ë punojë. Sipas tij ai thotë se fiton rreth 600 pound në ditë.

Kjo është vërtetuar në saj të një lypësi të rremë i cili është maskuar si një te jete vertete lypës dhe ka bërë këtë eksperiment përreth 60 ditë, transmeton Shqipëria Ime.

Sipas lypësit i cili quhet Darren, të jesh I pastrehë dhe të lypësh është më fitimprurëse dhe je më I qetë se të kesh një punë stresuese.

Gjithashtu lypësi i jep këshilla lypësit të “rremë”, sesi t’ja vj.edhë zemrat njerëzve që të fitojë shumë. Gjithashtu i tregon atij sesi të qendrojë I ngrohtë dhe truket bindëse ma.shtruese.

Darren rrëfen gjgithashtu se ka ditë ku fiton më shumë se 600 pound dhe se merr shumë dhurata për festa, por që ta bësh mirë këtë profesion duhet të jesh i durueshëm dhe të durosh njerëz që të shajnë apo të vj.edhin shpeshherë. Pëërveccse ka fitime ka dhe rreziqe të mëdha është shprehur ai.