Lajme

Çmendεt dοganieri Gjerman kur i hap çantën shqiptarit, TRONDlTET nga ajo që i gjen brendα (VIDEO)

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia. 

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si cigaret psh.

Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu. Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari.

Ata janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar. VIDEO