Lajme

Çmendυri shqiptare: Bυrrë e grυa e rrαhin kunαtën, pasi ua përqeshί bakllαvanë

Në pr.a.n.gat e policisë së Prizrenit kanë përfunduar burrë e grua, pasi kanë ushtruar dh.u.n.ë fizike dhe psikologjike ndaj kunatës së tyre.

Shtetasit B.K dhe L.K përkatësisht 49 dhe 44 vjeç, banues në fshatin Medveci kanë dh.u.n.uar në banesë shtetasen E.K, 32 vjeç gjithashtu banuese në fshatin Medvec.

Motivet e ngjarjes nuk dihen ende.

Por thuhet se E.K ua përqeshi bakllavën dhe shërbetin i cili ishte bërë krejt Sheqer.