ÇMENDET DOGANlERl GJERMAN I HAP ÇANTËN SHQIPTARIT, TRONDlTET NGA AJO QË I GJEN BRENDA (VIDEO)

0
869

ÇMENDET DOGANIERI GJERMAN I HAP ÇANTËN SHQIPTARIT, TRONDlTET NGA AJO QË I GJEN BRENDA.

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si cigaret psh.

Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu.

Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari.

Ata janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar.

https://youtu.be/0VHi0pyMJuE