/“Çmendet” e reja nga Shkodra, bën kërcimin EROTlK në mes të rrugës

“Çmendet” e reja nga Shkodra, bën kërcimin EROTlK në mes të rrugës

Një video e pazakontë nga Shkodra është shpërndarë shumë shpejt në rrjetet sociale ditën e sotme.

Në video shihet një vajzë bjonde, e cila shfaqet e veshur shumë hollë dhe kërcen në rrugë pas përfundimit të stuhisë.

Ajo është parë duke bërë lëvizje èro/tike në mes të rrugës dhe kjo pa asnjë arsye.

E reja kërcen për qejfin e saj dhe nuk shqetësohet fare se ka njerëz përreth.

Pasi mbaron kërcimin ajo vazhdon rrugën sikur të mos kishte ndodhur asgjë. 

https://player.boostplatforms.com/video?id=1601120667434