Çmendet pas një mashkulli, këto janë veprimet që i nxjerrin zbuluar vajzat

  0
  357

  Vajzat kur dalin në një takim me djalin që pëlqejnë bëjnë disa veprime të pakontrolluara, të cilat mund të jenë shenjat kryesore që tregojnë se ajo çmendet apo jo pas tij.

  Nëse djemtë lexojnë gjuhën e trupit të një vajze ato janë shumë të thjeshta për t`u lexuar. Mjafton të njihen disa veprime, të cilat vajzat i bëjnë shpesh nëse djali që kanë përballë u pëlqen.

  Më poshtë Brightside shkruan disa prej shenjave që djemtë mund të kuptojnë nëse ajo po çmendet pas jush:

  Ajo ju ndjekë gjatë gjithë kohës me sy.

  Pozicioni i këmbëve të saj tregon që nuk është aspak në siklet dhe kërkon që vëmendje juaj të shkojë pikërisht aty.

  Përpiqet të jetë e afërt me ju.

  Mban trupin drejt dhe nxjerr gjoksin para.

  Kopjon gjestet dhe pozicionet tuaja.

  Ajo luan me këpucën e saj.

  Prek buzët e saj.

  Shikohet në pasqyrë në praninë tuaj.

  Tregohu i vëmendshëm në mënyrën si mban krahët.

  Luan me flokët e saj.

  Tani që e morët vesh, mendohuni mirë dhe kuptoni nëse ajo çmendet pas jush apo jo.