syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Çmendet rinia shqiptare, aIkοοl dhe “shkuma party” në këtë vend!

Festat në bregdet, shkuma parti me muzikë, pa asnjë distancim dhe masa anti Covid që as respektohen mes të rinjve.

Kjo është panorama e këtyre ditëve të nxehta vere, siç shihet nga pamjet në një koncert të një prej këngëtarëve më të njohur në vend.

Kjo situatë ka shqetësuar së tepërmi edhe mjekët, të cilët çdo ditë apelojnë për respektimin e rregullave të vendosura, me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit v de.kjeprurës.

Mjeku i njohur infeksionist, Tritan Kalo, e nisi këtë të diel me një mesazh të fortë për të rinjtë, të cilët duket se kanë harruar që koronavirusi ekziston.

Mjeku i cili është çdo ditë mes pacientëve të prekur në spitalin infektiv të Tiranës thotë se të

rinjtë duhet të shpenzojnë më pak kohë në bare e klube, si vende të rre.zikshme të përhapjes së vir usit, dhe le të miqësohen edhe me shumë me natyrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *