Çmenduri shqiptare, s*ks në mes të ditës në kryeqytet, çifti del në dritare dhe…(Foto+18)

    0
    375

    Një çift ka zgjedhur dritaren e Hotelit Grand në Prishtinë që të bëjë seks publikisht.

    Në fotot e mëposhtme shihet një çift duke bërë seks në pikë të ditës në qendër të Prishtinës në hotelin “Grand Prishtina”.