/Çmenduria që bën ky shofer për t’i shpëtuar taksës së Rrugës së Kombit kalon çdo kufij (Video)

Çmenduria që bën ky shofer për t’i shpëtuar taksës së Rrugës së Kombit kalon çdo kufij (Video)

Pak ditë pas vendosjes së taksës për Rrugën e Kombit e cila për shumë qytetarë është cilësuar si e lartë dhe e pa përballueshme duket se shqiptarët po kërkojnë mënyra nga më të ndryshmet për t’i shpëtuar asaj.

Në videon e mëposhtme duket qartë se si një drejtues mjeti shihet të ecë në sensin e kundërt duke rrezikuar jo vetëm jetën e tij por edhe të tjerëve.