/ÇMENDURl/ Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

ÇMENDURl/ Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nësë përfshihesh emocionalisht.

Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.

Ata hodhën gjithçka në letër me praninë e një pale të tretë.

Në letër shkruhej:
Amani Stanley, në zotërim të plotë të aftësive të tij mendore,

premton ta shesë gruan e tij për një javë tek miku i tij Tony Shilla nëse Manchester City nuk fiton titullin kundër United,

Amani Stanley konfirmon se ai është i arsyeshëm dhe nuk është aspak i detyruar në këtë marrëveshje “.

Shkrimi u publikua nga një gazetë keniane. United triumfoi 3-2 dhe po ashtu miku që përfitoi gruan e shokut për një javë.