Cudira shqiptare/ Parυkierja pυnëson υσjzën e re, ajo i rrëmben b. υrrin për fare

E kishte paralajmeruar, por nuk i ishte mbushur mendja. Një parukiere nga qyteti i Fierit ka perfunduar e ndarë nga i fejuari i cili ka nisur nje lidhje dashurie tashme me punetoren e ish-te dashures.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, shkak për ndarjen është bërë pikërisht një punonjëse e re e cila ka bërë për vete burrin e parukieres.

Gazetari tha se burri i ka kërkuar të fejuarës ta heqë nga puna ndihmësen e re, por ajo nuk ka pranuar.

“Një parukiere ka punësuar një ndihmëse dhe në mbrëmje i fejuari i saj i dërgonte në shtëpi të dyja.

Nuk vonoi shumë dhe punonjësja ka bërë për vete burrin, ai i ka kërkuar ta heqë nga puna por ajo nuk ka pranuar dhe i ka thënë se ajo i bën punën.

Dhe pak kohë më pas burri është ndarë nga e fejuara”, raportoi gazetari.