/ÇUDlT vajza e re: Ai është 23 vjet më i madh se unë, por në sh trat më kërkon të… dhe unë ia bëj!

ÇUDlT vajza e re: Ai është 23 vjet më i madh se unë, por në sh trat më kërkon të… dhe unë ia bëj!

E dashur Deidre,

Jam një vajzë 20 vjeçe dhe kam disa muaj që jam ne nje lidhje me një burrë të martuar. E njoha në palestrën ku shkoj prej disa kohesh.

Ai është 43 vjeç por është mjaft i mbajtur dhe simpatik. Ditën e parë që e takova, u ulëm të pinim diçka në barin e hotelit ku kishim dhe palestrën. Pasi kaluan disa orë ai më tha se kishte mbyllur një dhomë dhe se do të qëndronte aty atë natë, duke më ftuar kështu që të shkonim dhe të vazhdonim bisedën në dhomë.

Kështu bëmë, por pasi qëndruam edhe më shumë ai më tha se nuk ishte mirë të largohesha natën, ndaj duhej të flija aty.

Sigurisht që fjeta dhe përfunduam duke bërë s eks të paparë. Kështu nisi lidhja jonë dhe tani takohemi sa herë ai ka kohë për mua.

Por ajo që ka filluar të mos më pëlqejë nga kjo lidhje, janë dëshirat s eksuale që ai ka.

Gjithmonë kur bëjmë s eks ai më kërkon të vishem si infermiere, me uniformë shkolle apo veshje të tjera të çuditshme.

Unë i kam thënë se kjo gjë nuk më pëlqen por ai më tregoi se kjo i nxiste f antazinë.

Madje tha se kishte dhe një lidhje me një vajzë 16 vjeçe të cilës po ashtu i kërkonte të mbante uniformën e shkollës, por ajo nuk e plotësonte ashtu si unë.

Nuk e di nëse kjo gjithë po më dëmton apo jo dhe nëse duhet t’ia ndërpres këtë lloj loje, pasi vërtetë nuk më pëlqen”.