Lajme

Dαlin fοtot e rendα, këto janë shenjαt e çυditshme të gjetυra në trυpin e Evgjeni Baxhοs

Rrethohet edhe më shumë me mi s t er v d e k j a e 23-vjeçares Evgjeni Baxho nga Delvina, trupi i së cilës u gjet i paj etë në shtëpi nga pronarja e apartamentit ku ajo jetonte me qira.

Siç shihet edhe në fotot e publikuara nga Top Channel, ajo ka të vizatuara në trup disa shenja apo simbole të çuditshme, të vizatuara me lapustil të kuq.

Një nga simbolet e shkruar në kurrizin e v i k t i m ë s ka tre shkronja shpjegon oficerja B,K në pjesën e parme të trupit të v i kt i m ë s ka të vizatuar një tjetër simbol.

Mi s t e r i mbetet te vizatimi në kurriz, pasi ajo nuk mund ta bënte vetë atë, dhe dikush tjetër mund të ketë qenë me të.

Hetimet vijojnë. Mjekësia ligjore ende nuk dalë më një rezultat për shkakun e v d e k j e s.

Pak ditë para se të ndërronte jetë, Baxho ishte edhe e i n f ek t u a r me Covid-19. Baxho ishte rritur në Delvinë ku jetonte me gjyshërit. Prindërit e saj ishin të di v o rcuar dhe nuk e kishin takuar prej 13 vitesh.

Daja i saj ka h e q ur dyshimet se 23-vjeçarja ishte pjesë e ndonjë grupi fetar.

Ai është shprehur se Baxho nuk ishte besimtare nuk kishte shkuar në kishë apo xhami, kështu që nuk dinte asgjë për shkrimet e gjetura në t r u pin e saj.