Lajme

Dαlin pαmjet e rënda, ja mοmenti kur ekzεkutohet me brεshëri Bledar Birçaj në Vlorë (Video)

Në emisionin “Opinion” është publikuar sot në mbrëmje për herë të parë në media, video e fr ik shme e aten tatit ndaj Bledar Birçajt në Vlorë.

Siç shihet në video, një makinë Benz CLS ndalon në rrugë, ndërsa drejt vjen një makinë e zezë.

Pass saj ishte BMW X5 ngjyrë gri të cilën po e drejtonte Bledar Birçaj.

Dy aten tatorët kanë dalë nga BENZ-i dhe e kanë q ëlluar me ar më automatike, duke e lënë të vd ekur në vend.

Pasagjeri i mbijetuar del me vrap nga makina dhe largohet.

https://streamable.com/e/j2vp8w