Dοni që α. kti s…ksυαΙ të zg.jαsë gjithë nαtën? Ja disa k ëshiΙΙa

Për fat të keq, të bësh s.eks gjithë natën nuk është aq e thjeshtë. Kjo pasi periudha qetësuese pas se.ksit e një mashkulli tipik mund të ftohë të gjitha qëllimet e nxehta.

Megjithatë kemi lajme të mira.Me shembujt në vijim, jo vetëm që do të shkurtoni kohën e qetësimit pas aktit,

por do mësoni si ta ndizni partneren, gjatë kohës që bëheni gati për t’iu kthyer lojës së se.ksit të shfrenuar,Fillohet me… ushqimRezultatet e një se.ksi fantastik në një çift të uritur arrihen vetëm nëse keni ngrënë më parë.

Gjithashtu, ngopuni mes seancave, nëse keni planifikuar të bëni se.ks gjithë natën. Kështu që mos kini frikë t’i suleni frigoriferit.

Ndërsa jeni te frigoriferi, shmangni patatet apo bifteekun e mbetur: nuk ka asgjë se.ksi që mund të bëni me atë lloj ushqimmi dhe vetëm sa do të rëndoni veten.


Ajo që ju nevojitet për të mbajtur të ndezur atmosferën, janë ushqime, si: krem i rrahur, banane dhe puding.

Ndërsa e ushqeni, rrëshqisni gishtërinjtë tuaj drejt gojës së saj dhe lëreni t’ju shijojë. Imitimi i se.ksit or.al do ju kthejë mendimet drejt se.ksit dhe ushqimi do t’ju furnizojë sisteemin.

Dhe mos harroni akullin – kaloni një kub mbi buzët, poshtë shpatullave dhe mes gjoksit të saj. Asgjëw nuk do ta ek.sitojë atë më shumë se kaq.

Dhe mos u habisni, nëse raundi tjetër i s.eksit zhvillohet në kuzhinë.S.eks gjatë gjithë natës: qëndroni ngjitur njëri-tjetrit.

Shumë distancë pas seksit bën që ajo të ndihet e mënjanuar emocionalisht, gjë që mund të shkatërrojë mundësitë tuaja për të bërë seks gjithë natën.

Dush i ngrohtë dhe s.eks oralE kush nuk ndihet i rigjallëruar pas një dushi? Përfitoni nga periudha qetësuese dhe shkoni të sapunoheni me partneren tuaj.

Pastërtia ju ofron të paktën një të mirë, të cilën ju mund të mos e kishit marrë në konsideratë më parë – krijon më pak pengesa.