/Dυken si çίfti më përfekt, por Bieta Sulo qeηka ndarë nga Albani

Dυken si çίfti më përfekt, por Bieta Sulo qeηka ndarë nga Albani

Si çdo çift tjetër, edhe ata kanë momentet e tyre, që i kanë çuar deri në ndarje.

Bëhet fjalë për çiftin e njohur televiziv, Bieta Sulo dhe Alban Dudushi, një dashuri prej vitesh, të cilët i bashkon edhe televizioni.

Bieta Sulo ishte mbrëmjen e sotme e ftuar, në emisionin “Jashtë Loje” në Top Neës, e cila tregoi një nga momentet më të vështira që ka përjetuar me bashkëshortin e saj Albanin.

“Ky është një moment shumë i vështirë në jetën tone si çift, që u ndamë në vitin 2011, nga këto ndarjet si gjithmonë që nuk ka më kthim, dhe kemi qëndruar rreth 5 muaj.

Albani më dërgonte zakonisht mesazh në darkë, në një moment në një orar të vonë, ai më dërgon një mesazh, titullin e një kënge ‘Love is a ring on telephone’ dhe kjo frazë ka një kuptim shumë të rëndësishëm për ne.

Fillimisht mendova se e kishte nisur gabim, por më pas nisëm të flisnim dhe ai mendonte që t’i bënim gjerat serioze…”, shprehet Bieta e emocionuar.


Gjithashtu ajo nuk lë pa përmendur edhe një fakt tjetër interesant, momentin kur i ka treguar Albanit se është shtatzënë dhe ka ndodhur pikërisht në zonën e Unazës së Re, kjo lidhet edhe me mesazhin që i ka dërguar Dudushi…