D jalí e ftoi υ. αjzen per caffe, por ajo çfar ndόdhi pas eshte e ρashpjegueshme

Njohjet në rrjetet sociale janë bërë të zakonshme tashme, madje ka shumë çifte që janë njohur në Facebook, Instagram etj.

Por, tentativa e këtij djali për t’u njohur me një vajzë, ka rezultuar pa sukses. Ai e ka ftuar atë për kafe, por përgjigja që ka marrë e ka tro/nditur.

Kështu, vajza i ka vënë një kusht të çuditshëm që të pranonte të takohej me të.

Ajo i ka kërkuar djalit që t’i dërgojë dy karta rimbushje dhe i ka premtuar që pas kësaj do flasin dhe do takohen.