December 3, 2023
Lajme

D.jali ka t υrp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën υαjza na Ië pa fjalë…

Një i ri i ka kërkuar të dashurës së tij “provën e dashurisë” pa e imagjinuar përgjigjen epike të saj.

Ata janë në një marrëdhënie prej tre muajsh, por nuk e kanë pasur kontaktin se/ksuaI akoma.

Ndaj, djali ka vendosur që t’ia kërkojë vajzës, mirëpo ka një problem:

Ai është i turpshëm.

Vajza e ka sjellë vërdallë, duke u hequr sikur nuk e kupton çfarë ai kërkon dhe në fund i ka dhënë përgjigjen epike.

Si përfundim, dashurinë do t’ia demonstrojë këtë të diel, por shpresojmë mos të jetë ndonjë gënjeshtër për 1 Prillin, se atëherë do të ishte “tallja” e dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *