November 30, 2023
Lajme

D rejtόri im me n. gacmon dhe nυk di a dυhet ti them ΒURRlT per kete aρo jo?

Une jam nje grua 45 vjece dhe kame 2 djem nje 18 dhe nje 20.

Punoj ne nje pune shteterore dhe drejtori me ngac.mon.

Une e dua shume bashkeshortin tim dhe familjen time.Dhe nuk dua te bej asnje gje gabim dhe as e mendoj dicka te till.

Por kam frlke se drejtori me heq nga puna.Ai me ftone ne zyre dhe me ak.uzon per gjera qe un si kam bere por me sa po kuptoj ai do te me perdor per dicka tjeter.

Cdo dite qe iki ne pune jam ne hall sepse kjo situate po me lodhe.Nuk e di a duhet ti tregoj bashkeshortit tim per kete gje apo jo.

Por kam frlke se mos humb vendin e punes.Nuk e di do doja nje ide nje mendim apo nje sugjerim per te vepruar.Nuk di si te veproj dhe cfare te bej.

Ju lutem me ndihmoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *