D yshohet për KORONAVlRUS, h umb j etën edukatorja e KOPSHTlT në vendin tonë

  0
  498

  Autoritetet sh;ëndetësore vijojnë të këmbëngulin se Shqipëria është e paprekur nga kor;onavi;rusi.

  Por, “Gazeta Shqip” ka mësuar se dyshohet për një rast me vi;rusin vd-ek-jeprurës.

  Sipas informacioneve që “Gazeta Shqip” disponon, një edukatore kopshti ka hu;mbur je;tën dhe t;rupi i saj ndodhet në m;org për aut;opsinë.

  Raportohet se dy specialistë të ISHP-së, të shoqëruar nga një patrullë e poIicisë po e dërgojnë tr;upin për të kryer anaIizat.

  Gruaja që ka hu;mbur je;tën ka pasur shenja të gr;ipit. Duke qenë se ka punuar si edukatore kopshti është e nevojshme që të qartësohen sh;kaqet e vd;ekjes.

  Nisur nga situata e emerg;jencës, edukatorja e kopshtit po i nënshtrohet edhe testeve për të përcaktuar nëse ishte e pre;kur nga kor;onavi;rusi.

  Kujtojmë që raste me kor;onavi;rus ka pasur në vendet fqinjë, por deri më tani Shqipëria është e paprekur.